Start
Nieuws
Contact
Onze cavia's
Te koop
Verwacht
Geboren
Tentoonstellingenl

Te koop

For sale
Abgabetiere
A vendre


Wie hier n of meerdere cavia's aankoopt, verklaart zich akkoord met onze verkoopsvoorwaarden waarvan we NIET meer afwijken!

Rassen: Gladhaar en Rex

Beschikb.
Fokgroep tan zwart 0,0
Fokgroep blauw 0,1

1,0 = mannelijk en 0,1 = vrouwelijk


Fokgroep tan zwart

   

Momenteel geen dieren te koop in deze fokgroep

Fokgroep blauw

Aylian's Loki

Gladhaar blauw zeugje
14/05/2016
Uit Helvetia's Blue Moon (Gladhaar blauw) x Helvetia's Cotopaxi (Gladhaar blauw)
Heeft 1 vouwoortje rechts

20


Andere

Momenteel geen ;)

Verkoopsvoorwaarden:

 • Onze zeugjes hebben maximum twee nestjes per jaar waarvan we in de eerste plaats zelf jongen aanhouden om mee verder te fokken of voor tentoonstelling. Wij hebben dus op lk moment eerste keus!!! De dieren die we zelf niet aanhouden, mogen naar een goede nieuwe thuis.
   
 • Als u een cavia reserveert, zal een voorschot van 50% gevraagd worden, te betalen via overschrijving (zodat zowel koper als verkoper bewijs hebben van betaling) binnen de 7 kalenderdagen n vraag tot reservering. Is het voorschot niet betaald binnen deze termijn, dan wordt het diertje opnieuw te koop gezet.
   
 • Betaalde voorschotten worden niet terugbetaald als u plots beslist te annuleren!
  Als wij als verkoper beslissen dat de verkoop van het diertje - om wat voor reden dan ook - niet doorgaat, dan uiteraard wel.
   
 • Gereserveerde dieren worden afgehaald als ze het nest mogen verlaten, d.w.z. als ze MINSTENS vier weken oud zijn n daarbij 300 gram wegen. Wordt u door ons op de hoogte gebracht dat uw diertje vertrekkensklaar is en u komt het caafje niet binnen de week ophalen zonder ons iets te laten weten, wordt het diertje opnieuw te koop gezet zonder terugbetaling van het voorschot!
   
 • Wilt u dat het dier hier langer blijft dan 'normaal', dan kan dat eventueel in onderlinge afspraak n op voorwaarde dat het dier vooruit wordt betaald, het volledige bedrag dus in dit geval. Hierbij gelden verder dezelfde voorwaarden als hierboven bij voorschotten!
   
 • We realiseren ons dat dit allemaal vrij 'streng' overkomt en dat spijt ons ook tov alle mensen die wl altijd te goeder trouw zijn, maar helaas worden we t vaak geconfronteerd met reserveringen die plots weer geannuleerd worden. Dan hou je die dieren soms maanden bij om vervolgens te horen dat er toch maar van de verkoop wordt afgezien, als ze al zo beleefd zijn om berhaupt nog iets van zich te laten horen... Dat willen we dus vanaf nu vermijden en ls het wel gebeurt, hebben we tenminste enige vorm van compensatie...
   
 • Als we ook maar enigzins twijfelen of onze dieren goed terecht komen, behouden we ons op elk moment het recht om van de verkoop af te zien!
   
 • Onze diertjes kunnen over het algemeen ingezet worden om mee te fokken en ev. showen. Als dat NIET het geval is en op n of andere manier al duidelijk is op het moment dat ze worden verkocht, dan wordt dat door ons expliciet vermeld met de reden erbij. Als we dieren verkopen als fokongeschikt en de koper beslist na aankoop desondanks om toch met het dier te fokken, is dat volledig op zijn eigen verantwoordelijkheid!
   
 • Er worden soms ook (jong)volwassen dieren aangeboden. We willen nogmaals benadrukken dat die diertjes niet gedumpt worden of zo! Ze moten niet weg, ze mogen wel weg naar een nieuwe thuis omdat we nu eenmaal goeie foklijnen met mooie en gezonde diertjes willen opzetten, eigen fok aanhouden en dus moeilijk al onze dieren zelf kunnen aanhouden zonder plots meer caafjes te hebben dan goed is voor de caafjes n onszelf...
 • Hou er rekening mee dat caafjes groepsdieren zijn en dus beter minstens per twee worden gehouden.
 • En verder rest ons niks anders dan u alvast hl veel en hl lang plezier toe te wensen met uw nieuwe cavia! Hebt u nog vragen (vr of n de aankoop), wilt u meer info, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!!!

Deze pagina werd voor het laatst bijgewerkt op 18/08/2016